Deltagares upplevelser

Bland de hetaste hälsotrenderna 2020 ligger Kundaliniyoga i toppen. Nu är ju inte yoga någon nyhet men spännande att det uppmärksammas.


Stort tack för att jag har fått möjligheten att delta i gruppen. Jag vill gärna förmedla mina tankar om hur min yogaresa har varit och fortfarande är och vilken betydelse resan har för mig.

Jag blev en del av Karlskrona Kundalinyoga för att jag drogs dit och jag valde att lyssna på min intuition och tog kontakt. Vilket jag inte har ångrat en sekund. Jag har en tung resa bakom mig, och en lång resa framför mig att göra. Tack vare kundalinyogan har jag fått in lugnet i min vardag, i mitt sinne och i min fysiska kropp. Jag har växt inombords och lärt mig att älska mig själv mer, och värdesätta min egen existens på ett sätt jag inte har gjort tidigare. Jag har blivit mer medveten om min fysiska kropp, och mitt egna jag och vad jag själv behöver förändra och kan göra för att vårda kropp och själ på ett sätt som är förenat med den livsväg jag vandrar. Jag har lärt känna mig själv på djupet, och nått både smärtsamma och uppmuntrade självinsikter på denna resan. Jag är tacksam för möjligheten att ha fått vara en del av gemenskapen där vi alla gör vår alldeles egna och högst personliga inre resa men i ett gemensamt forum.

Nu börjar nästa resa på den livsväg jag vandrar och jag kommer att lämna Karlskrona i December. Jag kommer däremot inte släppa Kundalinyogan och min yogaresa. Den har kommit att bli en stor del i mitt liv, och jag kommer fortsätta den resan. Tack ❤️Vill varmt rekommendera

Karlskrona Kundaliniyoga.

En fantastisk & trygg miljö att yoga i med inspirerande Kerstin

som har mycket att bjuda på och är kunnig.

En plats att stärka sig själv på

i en fin och tillåtande gemenskap.

Härliga mantran, meditationer, gong & klangskålar. På en mjuk ullmatta eller utomhus på bryggan vid ån sommartid.

Såklart bjuds det in till utmaningar av sinnet & kroppen

men så skönt att få rensa i systemen och känna sig fri

att möta sig själv och andra med nya ögon.

Även nybörjarkurs på tisdagar.

Petra Holmqvist

Kundaliniyoga ❤️❤️,, finns mycket att skriva om denna yoga form! Jag har testat de flesta yoga former men har alltid fallit tillbaka till Kerstin Axelsson Kundaliniyoga ❤️🙏! I yogan blir man påmind att ta hand om sig själv på bästa sätt! En påminnelse till livet och hur vi hanterar det! Och en acceptans och förhållningssätt till vissa delar av livet som inte går att förändra! Som när en kär familjemedlem fick diagnosen Epilepsi,,, som tur är bara kommer under djupsömn. Men det innebär också som mamma att man sover med ett öga öppet! När sömnen blir störd blir hjärnan lite knasig,,! Yogan hjälper mig till att lättare slappna av och kunna sova bättre!

Yogan kan vara otroligt jobbigt och motigt,,! Hör Kerstin’s ord i huvudet när jag skriver detta - ”Fake it till you make it”,,, kan vara super jobbigt ibland! Men när man kommit över tröskeln känner man sig otroligt mycket lättare på alla sätt!

Yogan är personlig,,, man måste testa själv för att göra ”sin egna personliga resa”! Och jag lovar att denna yoga resa är en personlig investering för livet””! Tack yogan för att du kom in i mitt liv ❤️❤️🙏

Lizette Lindqvist

Sänd in din upplevelse

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
0